Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сокира кухонна для м`яса 16 см Wuesthof Classic. У серію кухонних інструментів Classic увійшли вироби з клинками із прокатної високолегованої сталі та рукоятками із удароміцного синтетичного матеріалу. Рукоятки мають ергономічну форму, більшість моделей – розширення у вигляді упору на краю рукояті біля леза та розвинену задню головку. До хвостовика клинка рукоятка кріпиться двома або трьома потужними заклепками.
Сокира призначена як для домашньої кухні, так і для підприємств громадського харчування. Виріб виготовлений із якісної, міцної, протикорозійної сталі, має супертонке заточування, що дозволяє нарізати продукти максимально рівними скибочками потрібного розміру. Оснащена зручною протиковзкою рукояттю. Сокира виготовлена з хром-молібдено-ванадієвої сталі, завдяки чому має особливий блиск, міцність, гостроту та опір корозії.
Лезо вирізане лазером із суцільного шматка сталі та проходить через усю колодку.
Коли ви вибираєте для себе ножі Wuesthof, ви завжди можете очікувати на щось особливе! Для виготовлення ножів Wuesthof вибирається найкраща клинкова сталь і цей вибір закладає основу кінцевого результату: відмінного кухонного ножа.
Ножі Wuesthof оснащуються клинками зі спеціальної, стійкої до корозії і хроммолібденванадієвої сталі, що легко заточується. Такий матеріал гарантує чудовий різ!
Також феноменальний різ ножів Wuesthof забезпечується спеціальною технологією заточування PEtec. Заточені таким чином ріжучі інструменти зберігають відмінний різ протягом тривалого часу.
Склад сталі для ідеальної гостроти: X50 Cr MoV 15
X
Високоякісна сталь: Це основний матеріал клинка ножа.
50
Вуглець близько 0.5%; Вуглець дуже важливий для твердості клинка і як наслідок гостроти заточування.
Cr
Хром. Додатково забезпечує стійкість до подряпин готового ножа.
Mo
Молібден. Елемент сплаву, що підвищує корозійну стійкість ножа.
V
Ванадій. Підвищує твердість та довговічність, сприяє збільшенню зносостійкості ріжучої кромки.
15 - Вміст хрому близько 15%